بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری هرمزگان، فائقه اتابک معاون گردشگری هرمزگان درباره این جشنواره گفت: «جشنواره ملی رنگ و غذاهای دریایی خلیج فارس با هدف احیای غذاهای بومی محلی استان آغاز بهکار کرد و تا 30 بهمن ادامه دارد.»
او افزود: «این جشنواره دارای دو بخش بازیهای بومی محلی و گردشگری است که بازیهای بومی محلی در طول برگزاری جشنواره ملی رنگ و غذاهای دریایی خلیج فارس انجام میشود.»
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری هرمزگان ادامه داد: «بخش گردشگری خود شامل دو زیر مجموعه نمایشگاه تخصصی گردشگری و صنعت هتلداری و صنایع وابسته میشود.»
او اضافه کرد: «نزدیک به 150 غرفه در این نمایشگاه برپا شده که صنایعدستی و شیرینیهای 18 استان در آن عرضه میشود.»
اتابک با بیان اینکه بخش خصوصی، ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری هرمزگان و شهرداری بندرعباس در برگزاری جشنواره ملی رنگ و غذاهای دریایی خلیج فارس نقش دارند، گفت: «علاقهمندان از ساعت 16 تا 23 هر روز میتوانند به محل برگزاری این جشنواره در زیر پرچم پارک غدیر بندرعباس مراجعه کنند.»
انتهای پیام/